Tegltag – tagsten af tegl

Overvejer du, om et tegltag ville være en fornuftig og flot løsning til dit hus? Hos Jydsk Tagbyg A/S leverer og monterer vi tegltage af høj kvalitet. Mange års erfaring inden før tømrer- og tagarbejde betyder, at vi ikke alene er garant for et godt og holdbart stykke arbejde, men også at vi holder vores aftaler og leverer en løsning, både du og vi kan være tilfredse med.

Mange gevinster at hente

Et tegltag giver dig og din bolig mange fordele. Dels er teglstag en miljøvenlig løsning, der alene består af ler – det vil sige hverken bindemidler eller tilsætningsstoffer. Det giver taget en stærk overflade og en økonomisk bevidst løsning, der sjældent kræver vedligeholdelse Dels er tegltag en yderst holdbar løsning i kraft af ler-materialerne. Dertil kommer, at tegltag fås i mange forskellige profiler til ethvert æstetisk og funktionelt behov.

Vi hjælper dig med at vurdere, om tagkonstruktionen på din bolig kan bære et tegltag. Vi er kompetente tagdækkere med mange års erfaring og kan derfor montere effektivt og pålideligt.

Få et uforpligtende tilbud

Vi har adresse i både Brøndby og Hasselager tæt ved Aarhus. Har du spørgsmål til tegltag, og de fordele det kan give dig og din bolig, er du altid velkommen til at kontakte os på 70 20 24 40 – vi giver et uforpligtende tilbud.

Tegltag har nogle fordele, som er værd at overveje:

  • Lang levetid og lang garanti.
  • Findes i forskellige former og profiler – i både den dybe s-form til helt almindelig flad teglskifer.
  • Fås i et mange forskellige farver
  • Taget falmer ikke, men fastholder farven og glansen årene igennem.
  • Et tegltag er frit for mos og alger lige så længe taget ligger på huset. Skal overfladen være patineret i stedet for, bør du tagsten i naturtegl.
  • Tegltag er ofte lig med en højere gensalgsværdi, da det holder sig så gdot.

Herunder ser du vores store udbud af teglsten. Klik på den enkelte tagsten for at læse mere.

Danfals 12 Planfals 11 Viking K10
Viking K13 Viking K15 Linea
E58 tegltagsten E58 MAX E58 SL
Lotus E58 Gigant FarvemulighederVælg farven – og find derefter formen på dine tagsten

Koncept Roof – skifertag

Med Koncept Roof får du masser af fordele. Vælg mellem naturskifer eller keramisk skifer. Når taget skal monteres, bliver der anvendt stållægter, der gør det hurtigere og nemmere at lægge.

Taget går under kategorien “let”, da det vejer under 25 kg/m2, men det bedste ved taget er, at solfangerpanler lettere kan indbygget og tilsluttes. Du udnytter dermed de varme solstråler og bidrager til at begrænse CO2-udslippet.

Med et Koncept Roof naturskifer tag, får du:

  • 30 % mindre materialeforbrug i forhold til et traditionelt naturskifertag.
  • Lang garanti på 30 år.
  • 50 % hurtigere at montere end det traditionelle skifertag.
  • Et skifertag med unikke detaljeløsninger

Herunder ser du vores udbud af Koncept Roof. Klik på den enkelte type for at læse mere.

Koncept Roof Naturskifer Koncept Roof Keramik