Om tagfirmaet
Jydsk Tagbyg A/S

4,6 / 5 stjerner (+50 anmeldelser)

Hvem og hvad er Jydsk Tagbyg A/S

Med mange års erfaring inden for tømrer- og tagarbejde, er vi et sikkert valg når taget skal skiftes

Jydsk Tagbyg A/S blev etableret som aktieselskab i år 2000 som videreførelse af et veldrevet tømrer-og tagfirma i Århus, hvorfra vi betjente hele Østjylland.

I 2008 etablerede vi os på Sjælland, først i Ringsted og senere fra 2011 i Brøndby, hvorfra vi betjente hele Hovedstadsområdet.

I 2019 valgte vi at koncentrere al vores virke i Hovedstadsområdet.

Vi har i størstedelen af denne periode kørt med egne håndværkere, indtil vi i 2020 omlagde driften til udelukkende at gøre brug af vores netværk, bestående af udvalgte underentreprenører.
Vi ønskede med denne handling at etablere armslængdeprincip mellem Jydsk Tagbyg A/S som projekterende rådgivere for vores kunder og på den anden side vore håndværkere som selvstændige underentreprenører.
Kun på denne måde kunne vi undgå tvivl om vores uvildighed, men derimod fremstå som en troværdig og uvildig samarbejdspartner med vore kunder, og således at vi nu fik samme interesse i at aflevere et byggeri uden fejl og mangler.

De fejl og mangler der kan opstå i den efterfølgende garantiperiode, hæfter Jydsk Tagbyg A/S som totalentreprenør for.

Derfor er det altafgørende for Jydsk Tagbyg A/S, at tjekke og dobbelttjekke byggeriet i alle leder og kanter for at undgå fejl, synlige såvel som skjulte, da disse fejl ofte medfører store økonomiske omkostninger, såfremt de først bliver rettet, efter de udførende håndværkere har forladt pladsen.
Denne unikke konstellation gør, at både vi samt de udførende håndværkere, alle har hånden på kogeplade.

Jydsk Tagbyg har specialiseret sig i byggeteknisk rådgivning og totalentreprise inden for tagrenovering og facadearbejde til især andelsforeninger og ejerforeninger i Hovedstadsområdet.

Vi lægger stor vægt på kvalitet og service

Vores professionelle team sørger altid for at udføre arbejdet til perfektion. Vi benytter kun materialer af højeste kvalitet, og vores kompetente samarbejdspartnere indenfor alle håndværksgrupper sikrer, at dit tag bliver lavet præcist og holdbart.

Vi udfører alle traditionelle tagløsninger indenfor tegltage og naturskifertage. Vi tilbyder også facaderenoveringer med omfugning, filtsning, efterisolering samt udskiftning af vinduer og døre.

Vores byggerådgiver kommer gerne forbi for gratis opmåling og løsningsforslag omkring nyt tag og facade. Vi udarbejder altid en udførlig og letforståelig beskrivelse af den enkelte opgave, samt et konkurrencedygtigt tilbud med fast prisgaranti og tidsramme.