4,6 / 5 stjerner (+50 anmeldelser)

Sund økonomi

AAA rating og Gazelle virksomhed

Når ejer- og andelsforeninger står over for at skulle have udført et tagprojekt, er det af stor vigtighed at vælge en totalentreprenør med en solid økonomi og god kreditværdighed.

En totalentreprenør med en god økonomi vil typisk have en solid likviditetsreserve, hvilket betyder, at de vil være i stand til at håndtere uforudsete omkostninger eller forsinkelser i byggeprocessen uden problemer. Dette kan bidrage til at der træffes rigtige og sikre beslutninger, fordi entreprenøren ikke behøver at gå på kompromis med indkøb, medarbejderstab, kvalitet, materialevalg o.lign. fordi der skæves nervøst til kassekreditten.

I det hele taget er det afgørende at gennemføre en grundig research og undersøgelse af potentielle totalentreprenører, før man træffer en beslutning om, hvem man vil samarbejde med. Ved at vælge en totalentreprenør med en solid økonomi, god kreditværdighed og relevant erfaring, kan man øge sandsynligheden for succes og et tilfredsstillende resultat af tagprojektet.

Nedenfor kan du derfor læse lidt om Jydsk Tagbyg A/S og vores økonomi:

Jydsk Tagbyg A/S blev etableret som aktieselskab i år 2000 som videreførelse af et veldrevet tømrer-og tagfirma i Århus. Jydsk Tagbyg A/S har aldrig været under konkurs eller betalingsstandsning

Jydsk Tagbyg A/S har desuden i tidens løb modtaget flere anerkendelser og priser for vores gode økonomi og evne til at drive virksomheden, herunder b.la. flere Børsen Gazelle priser. Som nogle af de få i vores branche, har vi desuden opnået den højest opnåelige kredit rating, nemlig AAA fra Bisnode (nu Dun&bradstreet).

Download gerne vores seneste årsregnskaber her til højre. Det kan være det gør jeres beslutning nemmere.