Ovenlys med Velux ovenlysvinduer

Bedre lysindfald til dit hjem

Et ovenlysvindue kan være en fantastisk løsning, hvis du ønsker mere naturligt lys i din bolig. Særligt hvis du har et skråt tag, kan det knibe med dagslyset og her kan ovenlysvinduer være løsningen. Ovenlysvinduer fås i mange forskellige varianter til både skrå og flade tage og kan endda skræddersys til din bolig.

Få et uforpligtende tilbud

4,6 / 5 stjerner (+50 anmeldelser)

Færre lamper, mere naturligt lys

Ovenlysvinduer giver dit et naturligt lysindfald fra oven

Hvis gitterspærrene i dit tag allerede er synlige og frie er alt klart til montering af VELUX ovenlysvinduer. For med denne tagkonstruktion har du uendelige muligheder for at skaffe lys og luft ind i din bolig. Husk på, at det er hældningen i lysningens flader, som bestemmer hvor og hvordan lyset falder. Så start med at beslutte hvordan du vil have det. Og når du så monterer selve lysningen, vil du opleve hvor velegnet din tagkonstruktion er til brug af VELUX lysningspaneler, som giver dig alle muligheder for at lukke himlen ind.

En naturlig lyskilde

Endelig kan du få dagslys til dine inderste loftrum der ikke har nogen vinduer. VELUX lystunnel er en naturlig lyskilde, der leder dagslys til mørke rum såsom badeværelser, trapper, lagerrum og kamre uden at opvarme dem. Så nu kan du lede dagslys ind i rum, som du før troede var udelukket naturligt dagslys. Velux lystunnel leveres komplet med en indpasset karm til profileret tagmateriale, 4 mm udvendig hærdet glas, 2 m metalbelagt plast flexrør (35 cm i diameter) og en lysspreder fremstillet af dobbeltisoleret akryl. Udvendig integreres Velux lystunnel perfekt med dit tag og matcher udseendet af Velux ovenlysvinduer.

Eksempel 1:

Indbygget lystunnel til et badeværelse på 2. sal. I et værelse med ydermur, som vist i højre side af billedet giver et ovenlysvindue det optimale lysindfald.

Eksempel 2:

En indbygget lystunnel kan være den bedste løsning til et svært tilgængeligt rum.