Kviste til tag

Har du overvejet at få etableret en kvist?

Kviste til tag giver mere plads og lys på loftsetagen, hvorfor det er en god investering, som samtidig får værdien af dit hus til at stige. Hos Jydsk Tagbyg A/S har vi i mere end 40 år monteret kviste til tag hos danske husejere. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på kviste til tag.

Få et uforpligtende tilbud

4,6 / 5 stjerner (+50 anmeldelser)

Tagkvist

Kviste til tag giver mere lys og plads

En kvist er en udbygning med vinduer, som er monteret på et tag med hældning. Der kan være vinduer på både fronten og siderne, men andre kviste er udstyret med en dør eller en fransk altan. Kviste til tag er derfor et fornuftigt valg, hvis du ønsker mere rum, plads og lys på overetagen.

Der er mange fordele ved at montere en kvist, da den giver et godt lysindfald i rummet, så det bliver mere behageligt at opholde sig i. Samtidig giver det mere gulvplads, da det monteres i rum med skråvægge, så rummet kommer til at virke større. Samtidig får du mulighed for at placere et skrivebord, en siddeplads eller lignende langs væggen.

Få en gratis vurdering af dine muligheder

Du kan få monteret mange forskellige former for kviste til tag, og vi er klar til at hjælpe dig, uanset hvad dit behov er. Når du vælger os til montering af kviste til tag, starter processen med, at du booker et uforpligtende møde med en af vores byggerådgivere. Vedkommende kommer ud på din adresse og inspicerer dit tag samt det rum, som kvisten skal monteres i.

Undervejs får du kyndig rådgivning, så du er sikker på, at du ikke står tilbage med ubesvarede spørgsmål. Sammen med din rådgiver gennemgår du de forskellige muligheder der er, ligesom du kan komme med ønsker til kvisten. Når vi har fået en forståelse af, hvad du ønsker, udarbejder vi et tilbud til dig.

Det er selvfølgelig 100% gratis at indhente et tilbud – og vi sender heller ikke en regning, når du får en byggerådgiver ud. Først, hvis du accepterer vores tilbud på din nye kvist, sender vi en regning. Godkender du vores tilbud, påbegynder vi forberedelserne med det samme, så arbejdet igangsættes så hurtigt som muligt.

Din nye kvist skal matche resten af boligens arkitektur

En kvist til tag fremstilles typisk af træ, som efterfølgende monteres på den eksisterende tagkonstruktion. Det er et omfattende arbejde, som kræver, at alt planlægges nøje, så resultatet bliver så godt som muligt – og her er det ligeledes væsentligt, at der lægges kræfter i at vælge den rigtige kvist ud fra et arkitektonisk perspektiv.

Kvisten har et selvstændigt tag, og for at den komplimenterer den øvrige bebyggelses stil, anvendes der typisk den samme tagbelægning som på det resterende tag. Til kvistens sider, der i fagsprog kaldes for flunkerne, anvendes typisk slidstærke og vejrbestandige materialer som zink eller metal.

Der er mulighed for at få udarbejdet en kvist til tag i andre materialer, hvis du ønsker et andet visuelt udtryk. Du skal dog være opmærksom på, at materialer som eksempelvis træ er langt mindre modstandsdygtige overfor vind og vejr. Det betyder, at kvisten vil kræve mere vedligeholdelse, ligesom levetiden minimeres markant.

Hvad koster en kvist til tag?

Det er vanskeligt at give en fast pris på en kvist til tag, da prisen afhænger af flere faktorer. Estimeres prisen uden forudgående inspektion af taget, vil den være forbundet med stor usikkerhed. Af samme årsag er vi ikke i stand til at give dig et prisestimat, før vi har haft mulighed for at gennemgå den eksisterende tagkonstruktion samt det rum, hvor kvisten skal placeres. 

Prisen påvirkes blandt andet af følgende:

  • Nyt eller eksisterende tag: Hvis kvisten skal monteres på et nyt tag, er der færre omkostninger forbundet med det. Det skyldes, at vi ikke skal bruge ressourcer på at fjerne den eksisterende tagbelægning, undertag og spær for at gøre plads til kvisten.
  • Størrelse: Vi har erfaring med at montere kviste i alle størrelser, og vores erfaring er, at jo mindre kvisten er, desto billigere vil prisen være. En større kvist giver dig dog en række andre fordele, som blandt andet resulterer i en værdiforøgelse af din bolig.
  • Type: Du har mulighed for at få monteret en kvist i mange forskellige materialer, og de har en indflydelse på prisniveauet. Vi rådgiver dig naturligvis, så du får en løsning, som matcher både dine drømme og dit budget.
  • Tilgængelighed: Prisen afhænger i visse tilfælde af, hvor let det er at komme til det område, hvor kvisten skal bygges. Skal kvisten monteres på et svært fremkommeligt område, vil projektet være mere tidskrævende, hvilket afspejler sig i prisen.